Kepti įdaryti obuoliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti įdaryti obuoliai


INGREDIENTAI:

4-6 kietokų obuolių,
datulių,
graikinių riešutų,
nuo 1 citrinos nutarkuotos žievelės,
1 banano.

Užpilo:
1 stiklinės vandens,
1/2 stiklinės lipnaus rudojo cukraus,
1 šaukšto sviesto,
cinamono,
malto muskato.


GAMINIMAS:

Nulupkite obuolius, išskobkite sėklas. Datules, bananą smulkiai supjaustykite, graikinius riešutus susmulkinkite ir viską sumaišykite kartu su nutarkuota citrinos žievele. Galite įmaišyti ir šaukštą šviežio medaus. Į obuolius įdėkite paruošto įdaro ir sudėkite juos į kepimo indą su aukštomis sienelėmis.

Į puodą su stikline verdančio vandens supilkite cukrų, įdėkite šaukštą sviesto, įberkite cinamono, muskato ir užvirkite. Tada supilkite į indą su obuoliais ir kepkite juos 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Kol kepa, obuolius reikia vis palaistyti saldžiu skysčiu. Skanu valgyti karštus su vaniliniu plombyru.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668