2 stiklinės kvietinių miltų,
150 g sviesto,
šaukštelis kepimo miltelių,
400 g varškės,
5 kiaušiniai,
stiklinė cukraus,
vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Į indą su minkštu sviestu suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite (turi išeiti biri tešla). Paruoškite įdarą: į indą įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, sudėkite varškę ir masę gerai išmaišykite (turi išeiti biri tešla).
Paruoškite įdarą: į indą įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, sudėkite varškę ir masę gerai išmaišykite (geriausia tai būtų padaryti trintuvu). Į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą suberkite pusę tešlos. Tuomet sudėkite visą įdarą ir apiberkite likusiais tešlos trupiniais.
Pyragą kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30-45 min., kol gražiai apskrus. Iškepusį pyragą palikite atvėsti kepimo formoje (taip skonis taps intensyvesnis).