Kepti bananai su varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti bananai su varške


INGREDIENTAI:

4 nepernokę bananai,
100 g varškės (neriebios, nerūgščios),
kiaušinis,
šaukštas medaus (geriausia skysto),
20 g sviesto,
0.5 citrinos.


GAMINIMAS:

Sviestą išlydykite, varškę, medų, kiaušinį ir lydytą sviestą sumaišykite. Masė nebūtinai turi būti vientisa - varškės grūdeliai visai netrukdys. Išspauskite pusės citrinos sultis. Bananus nulupkite ir perpjaukite išilgai pusiau, sudėkite į kepimo formą ir apšlakstykite sultimis.

Varškės, medaus, kiaušinio ir sviesto mišinį sudėkite ant bananų puselių. Pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol patiekalas įgaus auksinį atspalvį (priklausomai nuo orkaitės, tai truks nuo 15 iki 30 min.). Keptus bananus patiekite karštus, geriausia su ledų rutuliukais (puikiai dera).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668