Burgundiškoji jautiena su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burgundiškoji jautiena su grybais


INGREDIENTAI:

700 g jautienos,
100 g taukų,
50 g šoninės,
2 šaukštai aliejaus,
60 g svogūnų,
100 g pievagrybių,
šaukštas miltų,
3 stiklinės raudono vyno,
3 stiklinės vandens,
0,5 šaukštelio druskos,
2 žiupsneliai pipirų,
žalumynų,
pomidorų padažo,
šaukštas smulkintų petražolių,
skiltelė česnako.


GAMINIMAS:

Supjaustytą nedideliais gabaliukais mėsą apkepinti kiaulių taukuose (tam naudoti puodą su storu dugnu), tuomet įdėti svogūnų galvas (jei smulkios - nepjaustyti, jei stambesnės - padalinti į keturias dalis). Kai jos suminkštės, įberti miltus. Kai šie pagels, įdėti sutrintą česnaką ir viską užpilti vynu (arba vynu, per pusę skiestu vandeniu), supilti pomidorų padažą, druską, pipirus, žalumynus ir sudėti apkepintus mėsos griežinėlius. Puodą uždengti ir troškinti 2,5 val. Tuomet pridėti smulkiai pjaustytus pievagrybius, nusemti riebalus ir troškinti dar 15 minučių. Prieš patiekiant pabarstyti krapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668