500 g sluoksniuotos mielinės tešlos,
250 g kietojo sūrio,
200 g šaltai rūkytos dešros,
svogūnas,
8-10 grybų,
kečupo.
GAMINIMAS:
Tešlą atšildykite, lakštą pakočiokite, kad būtų apie 0.5 cm storio, aptepkite kečupu (geriau tinka su daržovėmis ar žolelėmis), ant viršaus užbarstykite stambiai sutarkuotą dešrą. Kitas sluoksnis - grybai, apkepti su puse svogūno, toliau - smulkiai supjaustytas likęs žalias svogūnas ir stambiai tarkuotas sūris.
Tešlos lakštą suvyniokite, įstrižai supjaustykite ir palikite pastovėti 30 min. Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol įgaus auksinį atspalvį. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos bandeles galima pabarstyti žalumynais ir/arba tarkuotu sūriu.