"Sraigės" su dešra, grybais ir sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Sraigės" su dešra, grybais ir sūriu


INGREDIENTAI:

500 g sluoksniuotos mielinės tešlos,
250 g kietojo sūrio,
200 g šaltai rūkytos dešros,
svogūnas,
8-10 grybų,
kečupo.


GAMINIMAS:

Tešlą atšildykite, lakštą pakočiokite, kad būtų apie 0.5 cm storio, aptepkite kečupu (geriau tinka su daržovėmis ar žolelėmis), ant viršaus užbarstykite stambiai sutarkuotą dešrą. Kitas sluoksnis - grybai, apkepti su puse svogūno, toliau - smulkiai supjaustytas likęs žalias svogūnas ir stambiai tarkuotas sūris.

Tešlos lakštą suvyniokite, įstrižai supjaustykite ir palikite pastovėti 30 min. Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol įgaus auksinį atspalvį. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos bandeles galima pabarstyti žalumynais ir/arba tarkuotu sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668