Virta jautiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virta jautiena


INGREDIENTAI:

800 g jautienos,
250 g pupelių,
2 šaukštai sviesto,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 stiklinės grietinės,
šaukštas miltų,
šauštelis citrinos sulčių,
žiupsnelis baltųjų pipirų,
druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Mėsą išvirti. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirti per naktį išmirkytas pupeles. Paruošti padažą: ištirpinti sviestą, pridėti miltus ir pieną ir, nuolat maišant, kaitinti ant mažos ugnies. Labai svarbu, kad padažas neužvirtų. Jis turi būti pakankamai tirštas.

Iš sultinio ištraukti mėsą, supjaustyti ją gabaliukais ir sudėti į sviestu išteptą pusdubenį kartu su virtomis pupelėmis. Viską užpilti padažu ir 15-20 minučių palaikyti karštoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668