Rabarbarų pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rabarbarų pyragas


INGREDIENTAI:

3 kiaušiniai,
2 stiklinės kvietinių miltų,
cukraus,
stiklinė kefyro,
šaukštelis sodos,
2 rabarbarai,
4 šaukštai grietinės,
šaukštelis cinamono.


GAMINIMAS:

Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Iš 2 kiaušinių, stiklinės cukraus, miltų, kefyro ir sodos plaktuvu suplakite vienalytę masę. Tešlą supilkite į gilią skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant tešlos sudėkite rabarbarų griežinėlius.

Pašaukite į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 20 minučių. Grietinę, likusį kiaušinį ir 2 šaukštus cukraus suplakite, plakiniu apliekite pyragą, apibarstykite cinamonu ir dar 5-10 minučių pašaukite į orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668