3 kiaušiniai,
2 stiklinės kvietinių miltų,
cukraus,
stiklinė kefyro,
šaukštelis sodos,
2 rabarbarai,
4 šaukštai grietinės,
šaukštelis cinamono.
GAMINIMAS:
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Iš 2 kiaušinių, stiklinės cukraus, miltų, kefyro ir sodos plaktuvu suplakite vienalytę masę. Tešlą supilkite į gilią skardą, išklotą kepimo popieriumi. Ant tešlos sudėkite rabarbarų griežinėlius.
Pašaukite į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 20 minučių. Grietinę, likusį kiaušinį ir 2 šaukštus cukraus suplakite, plakiniu apliekite pyragą, apibarstykite cinamonu ir dar 5-10 minučių pašaukite į orkaitę.