Ant druskos kepta višta receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ant druskos kepta višta


INGREDIENTAI:

Višta,
ne mažiau kaip 1 kg druskos.


GAMINIMAS:

Į kepimo formą priberkite 3-4 cm sluoksnį druskos (18x25 cm dydžio kepimo formai reikia 1 kg druskos). Vištą nuplaukite ir nusausinkite. Padėkite į formą ant nugaros, kojas suriškite.

Kepkite iki 200-230 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Mėsa būna sultinga, švelni ir natūraliai sūri. Druska sugeria riebalų perteklių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668