Perlinių kruopų sriuba su tunais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Perlinių kruopų sriuba su tunais


INGREDIENTAI:

Skardinė savo sultyse konservuotų tunų,
1/4 stiklinės perlinių kruopų,
svogūnas, morka,
2 pomidorai arba 0.5 stiklinės pomidorų sulčių,
2 laurų lapai,
petražolių,
džiovintų mėtų,
2 šaukštai degtinės,
1.5 l vandens,
2 bulvės,
aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Perlines kruopas nuplaukite ir užmerkite 2-3 valandoms, po to 30 minučių pavirkite, suverskite į kiaurasamtį ir perliekite vandeniu. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite, apkepkite su aliejumi, sudėkite stambiai tarkuotas morkas ir kepkite, kol suminkštės. Bulves nuskuskite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į puodą su vandeniu.

Suberkite ir perlines kruopas. Kai užvirs, sudėkite apkeptus svogūnus ir morkas, supjaustytus pomidorus, laurų lapus. Po to į sriubą sudėkite tunus, įpilkite degtinės ir kaitinkite ant mažos ugnies 10 minučių. Įberkite druskos ir pavirkite dar 5 minutes. Baigdami virti suberkite kapotus žalumynus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668