Aviena provonsališkai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviena provonsališkai


INGREDIENTAI:

1,2 kg avienos,
šaukštas sviesto,
125 g lašinių,
2 stiklinės mėsos sultinio,
1 svogūnas,
2 morkos,
petražolių,
juodųjų pipirų,
gvazdikėliai,
1-2 lauro lapeliai,
2 šaukšteliai pomidorų padažo.

Įdarui:
100 g kiaulienos,
2 šaukštai smulkintų petražolių,
kavos puodelis konjako,
druskos,
juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Avieną išmušti kapokle. Paruošti įdarą: kiaulieną sumalti mėsamale, suberti susmulkintas petražoles, įpilti konjaką, druską ir pipirus. Gautą masę gerai išmaišyti, uždėti ant išskleistos mėsos, suvynioti ir keliose vietose perrišti siūlu.

Puode smarkiai įkaitinti aliejų ir sudėti kubeliais supjaustytus lašinius bei sutarkuotus svogūnus, kepinti kol paskrus. Tuomet į puodą įdėti vyniotinį ir iš visų pusių jį apkepinti. Įberti griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintas petražoles, juoduosius pipirus, keletą gvazdikėlių, lauro lapelį. Supilti sultiniu atskiestą pomidorų padažą.

Vyniotinį, retkarčiais pavartant, virti ant silpnos ugnies. Kai mėsa suminkštės, išimti, nuimti siūlus ir supjaustyti griežinėliais. Užpilti karštu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668