Graikiškas karpis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Graikiškas karpis


INGREDIENTAI:

1 kg karpis,
2 morkos,
majonezo,
2-3 skiltelės česnako,
druskos,
2-3 šaukštai aliejaus.


GAMINIMAS:

Karpį nuvalykite ir supjaustykite gabalais, pagardinkite druska ir norimais prieskoniais, sudėkite į formą ir kuriam laikui palikite. Morkas stambiai sutarkuokite.

Česnakus susmulkinkite, sumaišykite su morkomis ir viską uždėkite ant žuvies. Viršų aptepkite majonezu ir pašaukite į orkaitę kepti 170-175 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668