Bulvių apkepas su raugintais kopūstais ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių apkepas su raugintais kopūstais ir grybais


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
200 g raugintų kopūstų,
150 ml raugintų kopūstų sūrymo,
svogūnas,
30-40 džiovintų grybų,
4 šaukštai manų kruopų,
3 šaukštai aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Neskustas bulves išvirkite, kiek atvėsinkite ir nulupkite. Jei bulves nulupsite dar karštas, jas bus lengviau sutrinti. Džiovintus grybus išvirkite ir suverskite į kiaurasamtį. Svogūną susmulkinkite. Paruoškite įdarą: grybus apkepkite su svogūnais, 2 šaukštais aliejaus ir sumaišykite grybus su puse raugintų kopūstų.

Į sumaigytas bulves supilkite raugintų kopūstų sūrymą ir sudėkite likusius kopūstus. Į bulvių tešlą įdėkite 2-3 šaukštus manų kruopų ir išmaišykite. Kepimo formą patepkite aliejumi ir pabarstykite manais, sudėkite į ją bulvių tešlą, tolygiai paskirstykite ir suformuokite kraštelius. Ant bulvių tešlos sudėkite paruoštą įdarą ir 20 minučių pašaukite į iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668