Karpiai su drebučiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karpiai su drebučiais


INGREDIENTAI:

2 nedideli karpiai,
3 virtos morkos,
3 batono riekelės,
2 kiaušiniai,
0.5 stiklinės pieno,
3 šaukštai krakmolo,
druskos,
krapų,
morkų,
2 laurų lapai,
pipirų,
petražolės šaknis,
2 šaukštai želatinos.


GAMINIMAS:

Nupjaukite karpių galvas ir neperpjaudami pilvų pašalinkite žuvų vidurius.Karpius nuskuskite, išplaukite, nukirpkite pelekus ir nunerkite odą. Žuvų mėsą atskirkite nuo kaulų ir sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu ir virtomis morkomis. Į šią masę įmuškite kiaušinius, įdėkite smulkintų krapų, druskos, pipirų, krakmolo ir išminkykite.

Žuvų odą padalykite į 4 dalis. Kiekvieną dalį prikimškite įdaro. Į puodo apačią padėkite morkų griežinėlių, sudėkite įdarytus karpius, užpilkite vandeniu, įdėkite laurų lapų, nemaltų pipirų, petražolės šaknį ir virkite ant nedidelės ugnies atvirame puode apie 20 min. Nugriebkite putas.

Išvirusias žuvis atvėsinkite sultinyje ir tik tada išimkite. Perkoškite 1 l sultinio. Stiklinėje sultinio ištirpinkite želatiną. Tada sumaišykite su likusiu perkoštu sultiniu. Karpių gabaliukus sudėkite į formą, papuoškite morkų griežinėliais ir užpilkite dalį sultinio. Pastatykite šaltai. Kai sustings, supilkite likusį sultinį. Laikykite šaldytuve apie 4-6 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668