Švediški kotletai su burokėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Švediški kotletai su burokėliais


INGREDIENTAI:

200 g mėsos faršo (jautienos arba kiaulienos),
100 g burokėlių,
100 g bulvių,
kiaušinis,
druskos,
maltų baltųjų pipirų,
1-2 svogūnai,
agurkas,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Virtus burokėlius ir bulves sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite su faršu, kiaušiniu, druska ir pipirais. Suformuokite nedidelius kotletukus. Apkepkite juos iš abiejų pusių aliejuje, kol gražiai parus.

Po to uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies 7 minutes. Tuo metu žiedais supjaustykite svogūnus ir apkepkite juos su aliejumi. Patiekite kotletus su keptais svogūnais ir marinuotais arba šviežiais agurkais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668