Kopūstų sriuba su pupelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų sriuba su pupelėmis


INGREDIENTAI:

250 g kiaulienos,
100 g pupelių,
200 g raigintų kopūstų,
morka,
petražolės šaknis,
svogūnas,
2 šaukštai pomidorų pastos,
2 šaukštai aliejaus,
1/2 šaukštelio cukraus,
1/2 stiklinės grietinės,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Pupeles 2-3 val. mirkykite šaltame vandenyje. Tada jas kartu su mėsa užpilkite 5 stiklinėmis vandens ir užvirkite. Nugraibykite putas ir virkite apie valandą. Morką, petražolės šaknį ir svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepkite su šaukštu aliejaus.

Kopūstą atskirai patroškinkite su likusiu šaukštu aliejaus, pomidorų pasta, cukrumi ir 1/4 stiklinės vandens, kol suminkštės. Tuomet iš puodo išimkite mėsą, o į sultinį sudėkite pakeptas daržoves bei troškintus kopūstus.

Įberkite pipirų, druskos ir pakaitinkite 5-7 min. Patiekdami į kiekvieną lėkštę įdėkite gabalėlį virtos kiaulienos, grietinės, žalumynų ir užpilkite paruošta sriuba.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668