Aštrūs vištų sparneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštrūs vištų sparneliai


INGREDIENTAI:

1 kg vištų sparnelių,
2 šaukštai aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Padažui:
50 g sviesto,
4 šaukšteliai tabasko padažo,
2 šaukštai pomidorų pastos,
vyno acto.



GAMINIMAS:

Sparnelius nuplaukite ir apdžiovinkite. Kiekvieno sparnelio galiuką nupjaukite, o likusią dalį padalykite į 2 dalis (per sąnarį). Sparnelius įtrinkite druską, pipirais ir palikite maždaug 30 minučių. Po to aptepkite aliejumi, sudėkite ant skardos ir kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Maždaug po 20 minučių sparneliai bus iškepę (išorė - traški, vidus - sultinfas). Dubenyje sumaišykite sviestą, actą, pomidorų pastą ir tabasko padažą. Viską pakaitinkite, kol sviestas išsilydys, vis pamaišydami rankiniu plaktuvu, kad padažas taptų rausvai oranžinės spalvos.

Sparnelius sudėkite į dubenį su aštriu padažu ir išmaišykite. Į skardą įklokite kepimo popieriaus, išdėliokite sparnelius ir pašaukite kelioms minutėms į karštą orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668