Nicos triušis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Nicos triušis


INGREDIENTAI:

1,5 kg triušienos,
0,5 stiklinės aliejaus,
2 dideli svogūnai,
1 kg pomidorų,
2 skiltelės česnako,
stiklinė balto sauso vyno,
24 juodos alyvuogės,
citrina,
petražolių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti jame triušieną, kol ši gražiai apskrus. Tuomet mėsą išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Pridėti česnaką ir sutrintus pomidorus, prieš tai išėmus iš jų sėklas. Įpilti vyną.

Viską troškinti 10 minučių ant silpnos ugnies, tuomet vėl įdėti mėsą, įberti druskos ir pipirų. Troškinti dar 20 minučių. Po to įdėti alyvuoges, įpilti citrinos sultis, viską išmaišyti ir kaitinti ant silpnos ugnies dar 10 minučių.

Patiekti apibarstytą smulkintomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668