Malta mėsa įdarytos paprikos receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Malta mėsa įdarytos paprikos


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

8-10 paprikų,
400 g maltos mėsos,
200 g virtų ryžių,
150 g grietinės,
150 g pomidorų padažo arba kečupo,
200 g morkų,
200 g svogūnų,
20 g aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas smulkiai sutarkuokite. Pusę svogūnų ir morkų sudėkite į keptuvę su aliejumi ir apkepkite. Sumaišykite maltą mėsą ir virtus ryžius, tada sudėkite apkeptus svogūnus ir morkas, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Pašalinkite paprikų vaiskočius bei sėklas ir paprikas prikimškite įdaro. Į dubenį sudėkite pomidorų padažą arba kečupą, grietinę, likusius svogūnus ir morkas. Gerai išmaišykite. Paruoštą padažą supilkite į troškintuvą, tuomet sudėkite įdarytas paprikas ir įpilkite tiek vandens, kad apsemtų paprikas iki pusės.

Troškinkite ant vidutiniškai kaitrios ugnies uždengę dangčiu maždaug 40 minučių. Galite kepti orkaitėje. Įdarytas paprikas patiekite su grietine arba padažu, kuriame jas troškinkite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668