Grybų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų padažas


INGREDIENTAI:

300 g grybų (voveraičių, baravykų, gudukų),
250 ml pieno,
150 g grietinėlės,
svogūnas,
2 šaukštai sviesto,
šaukštas miltų,
krapų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Grybus nuplaukite, supjaustykite ir sudėkite į verdanį vandenį. Pavirkite 8 minutes ir nukoškite. Svieste truputį pakepinkite smulkintą svogūną, tuomet suberkite grybus. Pieną ir grietinėlę supilkite į dubenį, suberkite miltus ir gerai išplakite.

Plakinį supilkite ant grybų, pagardinkite prieskoniais ir uždengę patroškinkite 6 minutes ant mažos ugnies. Prieš patiekdami užberkite krapų. Padažas tinka ir prie mėsos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668