Jaučio širdis padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jaučio širdis padaže


INGREDIENTAI:

2 jaučių širdys,
1 svogūnas,
2 šaukštai sviesto,
lauro lapelis,
5 stiklinės sultinio,
stiklinė raudono vyno,
druskos,
juodųjų pipirų,
saldžiųjų pipirų.

Padažui:
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai sviesto,
stiklinė sultinio.


GAMINIMAS:

Jaučių širdis gerai nuplauti ir pamirkyti šaltame vandenyje. Svieste pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Į juos sudėti išmirkytas širdis, įberti druskos, juodųjų ir saldžiųjų pipirų, įmesti lauro lapelį. Supilti sultinį, raudoną vyną ir virti apie 1,5 val. Ištraukus supjaustyti griežinėliais.

Miltus pakepinti įkaitintame svieste, atskiesti prakoštu sultiniu. Šiuo padažu užpilti į pašildytą pusdubenį sudėtus širdies griežinėlius. Apibarstyti smulkintomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668