120 g rikotos,
150 g mocarelos,
80 g parmezano,
raudonasis svogūnas,
2 pomidorai,
šaukštelis raudonėlių,
šaukštelis bazilikų,
keli petražolių lapai.
Pagrindui:
15 g mielių,
200 ml vandens,
2 šaukšteliai druskos,
15 ml alyvuogių aliejaus,
300 g miltų.
GAMINIMAS:
Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje. Tuomet suberkite druską, supilkite aliejų ir išmaišykite. Tada suberkite miltus, išminkykite tešlą ir laikykite šaldytuve apie 3 val. Paskui padalykite į dvi dalis ir iškočiokite du 25-30 cm apskritimus.
Ant jų užtepkite rikotos, išdėliokite griežinėliais pjaustytą mocarelą, svogūno ir pomidorų griežinėlius. Tada apibarstykite tarkuotu parmezanu, smulkintais raudonėliais, bazilikais, petražolių lapais ir kepkite apie 15 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros. Galima patiekti papuošus smulkintais mėtų lapais.