Trijų sūrių pica receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trijų sūrių pica


INGREDIENTAI:

120 g rikotos,
150 g mocarelos,
80 g parmezano,
raudonasis svogūnas,
2 pomidorai,
šaukštelis raudonėlių,
šaukštelis bazilikų,
keli petražolių lapai.

Pagrindui:
15 g mielių,
200 ml vandens,
2 šaukšteliai druskos,
15 ml alyvuogių aliejaus,
300 g miltų.


GAMINIMAS:

Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje. Tuomet suberkite druską, supilkite aliejų ir išmaišykite. Tada suberkite miltus, išminkykite tešlą ir laikykite šaldytuve apie 3 val. Paskui padalykite į dvi dalis ir iškočiokite du 25-30 cm apskritimus.

Ant jų užtepkite rikotos, išdėliokite griežinėliais pjaustytą mocarelą, svogūno ir pomidorų griežinėlius. Tada apibarstykite tarkuotu parmezanu, smulkintais raudonėliais, bazilikais, petražolių lapais ir kepkite apie 15 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros. Galima patiekti papuošus smulkintais mėtų lapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668