450 g maltos jautienos,
60 g parmezano,
200 g džiūvėsėlių,
3 kiaušiniai,
kelios petražolių šakelės,
6 skiltelės česnako,
svogūnas,
30 ml Vusterio padažo,
šaukštelis bazilikų,
100 g miltų,
aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Mėsą sumaišykite su tarkuotu sūriu, 80 g džiūvėsėlių, vienu kiaušiniu, smulkintomis petražolėmis, trintomis česnako skiltelėmis, smulkintais svogūnais, padažu, bazilikais ir pagardinkite prieskoniais.
Iš gautos masės formuokite nedidelius maltinukus. Juos apvoliokite miltuose, likusių kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose ir kepkite ant silpnos ugnies apie 7 min. Į kiekvieną maltinuką įsmeikite po medinį iešmelį. Galima patiekti su mėgstamu padažu.