Bruknių padažas su raudonaisiais svogūnais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bruknių padažas su raudonaisiais svogūnais


INGREDIENTAI:

1 l bruknių,
200 g cukraus,
truputis aitriųjų paprikų,
maltų juodųjų pipirų,
2 raudonieji svogūnai,
3 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai cukraus.


GAMINIMAS:

Bruknes sutrinkite, suberkite cukrų, įdėkite šiek tiek smulkintų aitriųjų paprikų, pipirų ir viską gerai išsukite. Paruoškite raudonųjų svogūnų tyrę: svogūnus susmulkinkite, suberkite į nedidelį puodą, supilkite aliejų, sudėkite cukrų ir troškinkite ant mažos ugnies uždengę puodą apie 30 minučių.

Gautą masę sutrinkite iki vienalytės konsistencijos. Ją sumaišykite su trintomis bruknėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668