Salierų apkepas su vištų kepenėlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salierų apkepas su vištų kepenėlėmis


INGREDIENTAI:

2 nedideli salierų gumbai,
300 g vištų kepenėlių,
0.5 oranžinės paprikos,
druskos,
100 g fermentinio sūrio,
100 g sviesto,
druskos.

Padažui:
šaukštas miltų,
šaukštas sviesto,
stiklinė salierų nuoviro,
stiklinė pienė,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Salierus ir kepenėles atskirai išvirkite pasūdytame vandenyje. Salierus supjaustykite griežinėliais, apkepkite keptuvėje su dalimi sviesto ir sudėkite į riebalais pateptą kepimo formą.

Kepenėles ir supjaustytą papriką taip pat apkepkite. Jas sudėkite ant salierų. Paruoškite padažą: keptuvėje pakepkite miltus su sviestu, supilkite sultinį, pieną, įberkite prieskonių. Padažu aplaistykite kepenėles ir daržoves, sudėkite kubeliais supjaustytą sūrį ir kepkite orkaitėje apie 15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668