Burokėlių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių apkepas


INGREDIENTAI:

3 virti burokėliai,
2 svogūnai,
0.5 l raugintų kopūstų,
stiklinė virtų pupelių,
200-300 g virtos mėsos,
2 stiklinės grietinės,
stiklinė krienų,
50 g sviesto,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Keptuvėje su sviestu pakepinkite krienus, pagardinkite druska, pipirais, grietine ir pakaitinkite 5 min. Susmulkinkite svogūnus ir virtą mėsą, burokėlius sutarkuokite. Kopūstus truputį patroškinkite.

Apkepkite svogūnus, po to sudėkite burokėlius. Kai burokėliai apkeps, dėkite kopūstus, mėsą, pupeles ir pakepkite. Užpilkite krienų padažu, išmaišykite, sudėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668