Viščiukas baltame padaže receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Viščiukas baltame padaže


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Viščiukas (1,3-1,5 kg),
60 g sviesto,
60 g susmulkintų svogūnų,
50 g miltų,
2 kiaušiniai,
citrina,
100 g balto vyno.

GAMINIMAS:

Viščiuką išdarinėti ir 2 val. pamirkyti. Iš 1,5l. vandens, svogūnų, baltojo vyno ir prieskonių mišinio, kurį prancūzai vadina „garni", paruošti kur-bujoną. Kai šis atvės, įdėti į jį viščiuką, įberti druskos ir virti ant silpnos ugnies 1 val. Nukėlus nuo ugnies nuovirą prakošti. Iš sviesto, miltų ir kur-bujono paruošti baltąjį padažą. Kai padažas taps pakankamai tirštas, įmušti 2 kiaušinių trynius ir supilti citrinos sultis. Patiekti viščiuką visą, prieš tai apliejus jį padažu. Garnyrui tinka ryžiai.

„Garni". Petražolės šaknelė ir lapeliai, 4 lauro lapeliai, 2 daržinio builio lapeliai, 2 dašio šakelės, 4 skiltelės česnako, 5 juodųjų pipirų žirneliai, šafrano kuokštelis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668