150 g sviesto,
50 g kakavos miltelių,
1 kiaušinis,
100 g cukraus pudros,
70 g nelukštentų pistacijų,
20 g kokoso drožlių,
100 g sausainių su razinomis,
3 šaukštai cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Išlydykite sviestą ir sudėkite kakavos miltelius. Gerai išmaišykite, kad masė būtų vientisa, ir šiek tiek atvėsinkite. Kiaušinį išplakite su cukraus pudra. Į gautą masę po truputį dėkite kakavos ir sviesto masę ir gerai išmaišykite.
Kitame dubenyje sumaišykite išlukštentas nesmulkintas pistacijas,kokosų drožles ir gabaliukais susmulkintus sausainius ir ant jų užpilkite šokoladinę masę. Gerai išmaišykite. Ant maistinės plėvelės dėkite gautą masę ir suformuokite dešros formos tinginį. 12 val. laikykite šaldytuve. Tada nuimkite maistinę plėvelę ir tinginį apvoliokite cukraus pudroje.