Antis konjake receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Antis konjake


INGREDIENTAI:

6 anties krūtinėlės (kiekviena sveria apie 175 g),
druskos,
juodųjų pipirų,
2 nedideli svogūnai,
2 skiltelės česnako,
5 šaukštai konjako,
lauro lapelis,
ryšulėlis petražolių ir kinzos.


GAMINIMAS:

Nuo krūtinėlių nulupti odeles, mėsą įtrinti druska ir sudėti į stiklinį indą. Paruošti marinatą: smulkiai supjaustyti svogūnus ir česnaką, užpilti juos konjaku, pridėti susmulkintą lauro lapelį, žalumynus ir maltus juoduosius pipirus. Anties krūtinėles šioje masėje marinuoti 1 val. Po to sudėti jas ant grotelių (apačioje padėti skardą) ir kepti orkaitėje 25-30 minučių. Prieš patiekiant ant stalo krūtinėles plonai supjaustyti, sudėti į lėkštę ir apibarstyti žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668