Košė su pankoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Košė su pankoliais


INGREDIENTAI:

600 g bulvių,
didelis pankolis (gali būti salieras),
2 nedideli svogūnai,
3 skiltelės česnako,
žiupsnelis cukraus,
100 ml riebios grietinėlės,
3 šaukštai sviesto,
šaukštas kapotų krapų,
pagal skonį druskos,
pipirų,
pagal skonį garstyčių grūdelių,
aliejaus (kepti).



GAMINIMAS:

Šis garnyras tinka prie grybų patiekalų. Bulves nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus ir česnakus nulupkite, smulkiai sukapokite. Pankolį supjaustykite plonyčiais šiaudeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus su česnakais.

Kai šie gardžiai pakvips, suberkite pankolius ir uždengus kepinkite ant mažos ugnies, kol suminkštės. Įberkite druskos, pipirų, krėskite šaukštelį garstyčių, žiupsnelį cukraus ir labai gerai išmaišykite. Bulves sugrūskite iki vientisumo, įmaišykite sviestą, pakaitintą grietinėlę ir daržovių troškinį. Tiekite apibarsčius kapotais krapais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668