Grybų tyrė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų tyrė


INGREDIENTAI:

Apie kilogramą mėgstamų miško grybų arba pievagrybių,
2-3 šaukštai druskos,
žiupsnelis citrinų rūgšties,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
pagal skonį petražolių.


GAMINIMAS:

Nuvalytus nuskustais koteliais grybus nuplaukite, sumeskite į puodą su puse stiklinės vandens, suberkite druską, citrinų rūgštį, užvirinkite ir ant mažos liepsnos kaitinkite apie 30 minučių.

Po truputį supilkite dar pusę stiklinės vandens ir nepamirškite nugriebti putų. Išvirusius grybus nuvarvinkite, perliekite verdančiu vandeniu ir iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu.

Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais ir smulkiai kapotomis petražolėmis. Gardu įmaišyti į sriubas, padažus, apkepus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668