Voveraičių paštetas su ožkų pieno sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Voveraičių paštetas su ožkų pieno sūriu


INGREDIENTAI:

300 g voveraičių,
150 g ožkų pieno sūrio,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
šaukštas kedrinių pinijų,
3 šaukštai sviesto,
pagal skonį citrinos sulčių,
druskos,
cukraus,
pipirų,
kapotų petražolių.


GAMINIMAS:

Voveraites gerai nuvalykite, didesnes pasmulkinkite, išvirkite, perplaukite, atvėsinkite, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir citrinos sultimis.

Svogūną ir česnakus nulupkite ir sukapotus sumeskite į gerai įkaitintą sviestą. Įbėrus druskos ir cukraus kepinkite ant mažos ugnies, ko,suminkštės. Kedrines pinijas paskrudinkite sausoje keptuvėje.

Į kokteilių plaktuvą sumeskite voveraites, krėskite ožkų pieno sūrį ir atvėsintus svogūnus su česnakais. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais, iki vietisumo išplakite elektriniu plakikliu.

Sudėkite skrudintus riešutus ir kapotas petražoles, kruopščiai išmaišykite. Paštetą krėskite į indelį ir palaikykite bent 2 val. šaldytuve, kad gerai sustingtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668