Folijoje keptos bulvės su pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Folijoje keptos bulvės su pomidorais


INGREDIENTAI:

8 bulvės,
2 pomidorai,
300 ml grietinėlės arba 300 g grietinė,
130 g kietojo sūrio,
50 g sviesto,
4 šaukštai smulkintų šviežių petražolių,
2 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Sudėkite 2 folijos lapus, užlenkite kraštus, kad išeitų kaip skarda, ir patepkite sviestu. Išdėliokite plonais griežinėliais supjaustytas bulves, pabarstykite žalumynais, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir užpilkite grietinėle arba grietine.

Uždenkite folijos lapu ir 30 min. kepkite ant grotelių. Tada išimkite, ant bulvių sudėkite plonais griežinėliais supjaustytus pomidorus, apibarstykite tarkuotu sūriu ir dar pakepkite, kol sūris išsilydys. Prieš patiekdami apibarstykite svogūnų laiškais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668