Špinatų salotos su kumpiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Špinatų salotos su kumpiu


INGREDIENTAI:

Špinatų,
kumpio,
aliejaus,
svogūnų,
9 proc. acto,
garstyčių,
cukraus,
druskos.


GAMINIMAS:

Gabalėliais supjaustytą kumpį pakepkite keptuvėje, kol susiformuos traški plutelė. Nepamirškite nuolat maišyti. Apkeptą mėsą sudėkite į lėkštę. Į tą pačią keptuvę, kur kepė kumpis, įpilkite aliejaus, suberkite susmulkintus svogūnus ir pakepkite, kol suminkštės.

Tada įpilkite šiek tiek acto, įberkite cukraus, druskos ir įdėkite garstyčių. Padidinkite ugnį ir gerai pakaitinkite. Ten pat sudėkite nuplautus ir apdžiovintus špinatų lapus ir kaitinkite dar minutę, kol jie šiek tiek suminkštės. Salotas patiekite karštas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668