Karpių filė su daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karpių filė su daržovėmis


INGREDIENTAI:

2 karpiai,
poras,
morka,
200 g pekininių kopūstų,
skiltelė česnako,
10 g imbiero šaknies,
aitrioji paprika,
200 g gluosninių kreivabudžių,
4 šaukštai miltų,
4 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai sojų padažo,
6 šaukštai vyno acto,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Perpjaukite karpius išilgai per pusę. Išrinkite ašakas. Karpių filė įtrinkite 3 šaukštų acto ir tokio pat kiekio vandens mišiniu. Šaldytuve laikykite 3 valandas. Morką, imbiero šaknį, porą ir kopūstus supjaustykite šiaudeliais.

Smulkiai sukapokite česnaką ir aitriąją papriką, prieš tai pašalinę sėklas. Supjaustykite grybus. Karpių filė apvoliokite miltuose ir apkepkite įkaitintamealiejuje (2 šaukštai), kad susidarytų rusva traški plutelė. Likusiame aliejuje apkepkite grybus ir paruoštas daržoves. Likusį actą ir sojų padažą sumaišykite su pipirais, druska.

Pastatykite ant ugnies ir leiskite užvirti. Paruoštu mišiniu užpilkite daržoves ir pašildykite. Daržoves suverskite į lėkštę, karpių filė uždėkite ant viršaus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668