Ledų ir uogų desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ledų ir uogų desertas


INGREDIENTAI:

4 porcijos ledų vafliniuose indeliuose,
puodelis vyšnių (be kauliukų),
puodelis aviečių,
puodelis juodųjų ar raudonųjų serbentų,
cinamono.


GAMINIMAS:

Ledus supjaustykite riekelėmis. Atskiruose indeliuose mediniu šaukštu sutrinkite avietes, vyšnias ir serbentus. Į ledams skirtus indelius dėkite sluoksniais: ledų, ant jų-trintų aviečių, vėl ledų, ant jų-trintų vyšnių, vėl ledų, ant jų-trintų serbentų ir t.t. Baigę pabarstykite cinamonu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668