200 g miltų,
500 ml kefyro,
5 kiaušiniai,
100 g svogūnų laiškų,
100 g kietojo sūrio,
šaukštelis kepimo miltelių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Paruoškite tešlą: kefyrą sumaišykite su miltais, tada įmuškite 2 kiaušinius, suberkite kepimo miltelius, pagardinkite druska ir pipirais. Tuomet paruoškite įdarą: sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su likusiais kiaušiniais ir smulkintais svogūnų laiškais. Kepimo formą ištepkite aliejumi.
Pusę tešlos supilkite į formą. Įdarą sukrėskite ant tešlos. Ant viršaus užpilkite likusią tešlą. Pašaukite į iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min. Iškepusį pyragą ištraukite iš orkaitės ir palikite pastovėti 5 min. Po to supjaustykite ir patiekite. Galite patiekti su padažu, paruoštu iš grietinės ir sojų padažo.