1 kg cukinijų,
4 pomidorai,
svogūnas,
šaukštas sviesto,
200 g grybų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
Padažui:
2 šaukštai miltų,
šaukštas sviesto,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
citrinos rūgšties,
sultinio.
GAMINIMAS:
Cukinijas supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite su sviestu, tada sudėkite cukinijų kubelius, smulkiai supjaustytus pomidorus ir grybus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Uždengę troškinkite 25 min. Paruoškite padažą: su sviestu pakepinkite miltus, įpilkite sultinio ar vandens, įberkite druskos ir pipirų, pakaitinkite ir, šiek tiek parūgštinkite citrinų rūgštimi, supilkite į troškinį. Maišydami pakaitinkite.