Troškinti aguročiai su pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti aguročiai su pomidorais


INGREDIENTAI:

2 aguročiai,
2 svogūnai,
2 pomidorai,
2 skiltelės česnakų,
4 šaukštai grietinės,
2 šaukštai aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Susmulkintus svogūnus pakepkite su aliejumi, tada sudėkite stambiai supjaustytus aguročius ir troškinkite, kol jie ims minkštėti.

Tada sudėkite supjaustytus pomidorus ir susmulkintus česnakus. Kai daržovės bus minkštos, supilkite grietinę ir patroškinkite apie 3 min. Pagardinkite druska ir pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668