Žirneliai prancūziškai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žirneliai prancūziškai


INGREDIENTAI:

500 g šviežių žaliųjų žirnelių,
12 mažų svogūnų,
2-3 šauštai sviesto,
nepilnas šaukštelis miltų,
druskos,
žiupsnelis cukraus,
susmulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Nuvalytas svogūnų galvas patroškinti pusėje sviesto, įpilti truputį vandens. Tuomet suberti žirnelius ir troškinti dar 10 minučių. Supilti miltus ir atsargiai viską išmaišyti. Pabaigoje pridėti druskos, cukraus ir dar truputį pakaitinti ant silpnos ugnies. Apibarstyti petražolėmis, įdėti likusį sviestą ir tuoj pat patiekti ant stalo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668