Lavašas su vištiena, daržovėmis ir rūkytu sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lavašas su vištiena, daržovėmis ir rūkytu sūriu


INGREDIENTAI:

Lavašo lakštas,
200 g rūkyto "dešrinio" sūrio,
200 g brokolių,
4 vištų šlaunelės,
1/2 cukinijos,
4 šaukštai grietinės,
4 šaukštai aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aitriųjų paprikų miltelių.


GAMINIMAS:

Vištų šlauneles ir brokolius išvirkite. Įkaitintame aliejuje apkepkite juostelėmis supjaustytą cukiniją, pabarstykite druska ir pipirais. Lavašą patepkite grietine ir išdėliokite 2-3 mm storio griežinėliais supjaustytą sūrį.

Ant jo sudėkite pakeptas cukinijas. Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepėte cukinijas, apskrudinkite suplėšytą vištieną. Ją ir truputį pasmulkintus brokolius taip pat sudėkite ant lavašo lakšto.

Pabarstykite aitriosiomis paprikomis. Susukite vyniotinį, perpjaukite per pusę, suvyniokite į foliją ir dėkite į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite 15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668