Raudonųjų kopūstų salotos su kriaušėmis ir vynuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonųjų kopūstų salotos su kriaušėmis ir vynuogėmis


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
500 g raudonųjų kopūstų,
1 svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
2 šaukštų raudonojo vyno acto,
1 šaukšto smulkiai pjaustytų imbierų,
2 šaukštų stambių baltųjų razinų,
2 didelių virtų kriaušių,
žiupsnelio druskos,
pusės šaukštelio cinamono,
1 šaukšto konjako arba brendžio,
gūžės žaliųjų salotų.


GAMINIMAS:

Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais, svogūnus-pusžiedžiais. Aliejų pakaitinkite keptuvėje, sudėkite kopūstus ir svogūnus, sumaišykite ir 5 min. kepkite ant vidutinio karštumo ugnies. Supilkite actą, sudėkite imbierus, razinas, pasūdykite, sumaišykite ir užvirinkite. Nukaiskite, uždenkite ir palikite.

Kriaušes supjaustykite skiltelėmis, dėkite į kepimo indą, pabarstykite cinamonu, pašlakstykite konjaku. Kepimo indą su kriaušėmis 5 min. dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę arba mikrobangų krosnelę, nustatę grotelių (grilio) kepimo funkciją. Į lėkštes išdėliokite kopūstus, ant jų sudėkite kriaušes ir apipilkite keptuvėje likusiomis sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668