Įdaryti cukinijų suktinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti cukinijų suktinukai


INGREDIENTAI:

(6-8 porcijos)
2 cukinijų.

Į d a r u i:
2 šaukštelių pesto padažo,
200 g džiovintų pomidorų,
300 g ožkos pieno sūrio,
šviežių bazilikų lapelių (papuošimui).

M a r i n a t u i:
1 gabalėlio imbiero,
1 aitriosios paprikos ankšties,
1/2 citrinos sulčių,
2 šaukštų medaus,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
3 šaukštelių Provanso žolelių,
žiupsnelio druskos,
3 skiltelių česnako.


GAMINIMAS:

Cukinijas nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite plonomis juostelėmis. Marinatas: aitriąją papriką išvalykite, smulkiai sukapokite. Imbiero šaknį nulupkite, sutarkuokite. Česnakus nulupkite, sukapokite ir sumaišykite su smulkinta aitriąja paprika, tarkuotu imbieru, citrinos sultimis, aliejumi, prieskoninėmis žolelėmis, druska, cukrumi ir pipirais.

Cukinijų juosteles užpilkite marinatu ir bent 2 val. pamarinuokite. Iš marinato išgriebkite cukinijų juosteles, ant jų dėkite po vieną saulėje džiovintą pomidorą, gabalėlį ožkos pieno sūrio, susukite volelius ir dėkite į skardą ant grotelių.

Kepkite, kol gražiai apskrus. Cukinijų suktinukus išdėliokite lėkštėse, apšlakstykite aliejaus ir pesto padažu. Papuoškite šviežiais bazilikais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668