(8 porcijos)
1 l marinuotų pievagrybių kepurėlių,
1 pluoštelio krapų žalumos,
4 šaukštų neriebaus majonezo,
5 kietai virtų kiaušinių,
200 g kietojo sūrio,
250 g krabų lazdelių,
2 ilgavaisių agurkų.
GAMINIMAS:
Plokščią serviravimo lėkštę pabarstykite smulkiai pjaustytais krapais. Nuluptus agurkus supjaustykite griežinėliais (0,5 cm storio), išdėliokite ant krapais pabarstytos lėkštės. Smulkiai sukapokite krabų lazdeles, smulkia trintuve sutarkuokite sūrį, stambia-kiaušinius ir sumaišykite su majonezu (jo neturėtų būti per daug).
Vandeniu sudrėkintomis rankomis iš gautos masės suvoliokite kamuoliukus ir padėkite kiekvieną ant agurko griežinėlio. Ant kiekvieno kamuoliuko užvožkite po marinuoto grybuko kepurėlę ir patiekite.