Užkandis "Grybukų laukymė" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandis "Grybukų laukymė"


INGREDIENTAI:

(8 porcijos)
1 l marinuotų pievagrybių kepurėlių,
1 pluoštelio krapų žalumos,
4 šaukštų neriebaus majonezo,
5 kietai virtų kiaušinių,
200 g kietojo sūrio,
250 g krabų lazdelių,
2 ilgavaisių agurkų.


GAMINIMAS:

Plokščią serviravimo lėkštę pabarstykite smulkiai pjaustytais krapais. Nuluptus agurkus supjaustykite griežinėliais (0,5 cm storio), išdėliokite ant krapais pabarstytos lėkštės. Smulkiai sukapokite krabų lazdeles, smulkia trintuve sutarkuokite sūrį, stambia-kiaušinius ir sumaišykite su majonezu (jo neturėtų būti per daug).

Vandeniu sudrėkintomis rankomis iš gautos masės suvoliokite kamuoliukus ir padėkite kiekvieną ant agurko griežinėlio. Ant kiekvieno kamuoliuko užvožkite po marinuoto grybuko kepurėlę ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668