Vaisių punšas, kvepiantis migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisių punšas, kvepiantis migdolais


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
2 cinamono lazdelių,
1 pakelio vanilinio cukraus,
400 ml vynuogių sulčių,
400 ml vyšnių sulčių,
200 ml apelsinų sulčių,
20 g cukraus,
4 gvazdikėlių,
1 citrinos,
120 ml migdolų likerio.


GAMINIMAS:

Cinamono lazdeles susmulkinkite, dėkite į puodą kartu su vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais, užpilkite visomis sultimis ir palengva užkaitinkite. Aštriu peiliu spirale plačia juosta nupjaukite ploną sluoksnį citrinos žievelės.

Prieš užvirinant sultis, puodą nuimkite nuo ugnies ir įpilkite likerį. Punšą perkoškite per sietelį ir išpilstykite į taures. Įdėkite po gabaliuką žievelės, dalį nukoštų prieskonių. Prie punšo galite patiekti migdolinių sausainių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668