(4 porcijoms)
2 cinamono lazdelių,
1 pakelio vanilinio cukraus,
400 ml vynuogių sulčių,
400 ml vyšnių sulčių,
200 ml apelsinų sulčių,
20 g cukraus,
4 gvazdikėlių,
1 citrinos,
120 ml migdolų likerio.
GAMINIMAS:
Cinamono lazdeles susmulkinkite, dėkite į puodą kartu su vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais, užpilkite visomis sultimis ir palengva užkaitinkite. Aštriu peiliu spirale plačia juosta nupjaukite ploną sluoksnį citrinos žievelės.
Prieš užvirinant sultis, puodą nuimkite nuo ugnies ir įpilkite likerį. Punšą perkoškite per sietelį ir išpilstykite į taures. Įdėkite po gabaliuką žievelės, dalį nukoštų prieskonių. Prie punšo galite patiekti migdolinių sausainių.