Garintas vištienos vyniotinis su korėjietiškomis morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Garintas vištienos vyniotinis su korėjietiškomis morkomis


INGREDIENTAI:

(4 porcijos)
550 g vištienos filė,
100 g kietojo sūrio,
1 didelio svogūno,
1 didelio saldžiarūgščio obuolio,
250 g korėjietiškai paruoštų morkų,
pagal skonį druskos,
maltų pipirų,
prieskonių mišinio "Chmeli-Sunelli".


GAMINIMAS:

Sumalkite obuolį, vištieną ir svogūną. Įberkite druskos, pipirų, prieskonių mišinio ir gerai išmaišykite. Paruoštą faršą išklokite ant maistinės plėvelės, suformuokite stačiakampį lakštą. Ant jo paskleiskite korėjietiškas morkas, po to-tarkuoto sūrio sluoksnį.

Panaudodami plėvelę, susukite vyniotinį-galima ir du, jei iš anksto išilgai perpjausite faršo lakštą. Vyniotinį, susuktą į maistinę plėvelę, išvirkite garuose arba nedideliame kiekyje vandens. Verdama garuose maždaug 30 min. Du vyniotinius virti patogiau ir greičiau. Pjaustykite tik tuomet, kai vyniotiniai bus visai ataušę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668