Žalioji salsa prie žuvų, sūrio valgių receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žalioji salsa prie žuvų, sūrio valgių


INGREDIENTAI:

(8 porcijos)
2 sunokusių avokadų,
2 skiltelių česnako,
2 žaliųjų citrinų sulčių,
1 šaukšto kalendrų žalumos,
120 g grietinėlės,
250 g pieno,
2 aitriųjų paprikų minkštimo (jei norisi aštriau, palikite paprikų sėklas),
1 įaukšto smulkintų svogūnų laiškų,
pagal skonį druskos.


GAMINIMAS:

Visus paruoštus produktus, išskyrus pieną, sumalkite iki vienalytės masės. Maldami porcijomis supilkite pieną, o jei jo pritrūksta, įmaišykite virinto vandens-padažas turi būti riebios gritinės tirštumo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668