680 g smulkinto pieninio šokolado,
240 ml plaktos grietinėlės,
60 g džiovintų vyšnių,
1,5 šaukštelio migdolų likerio,
200 g smulkintų graikinių riešutų,
šiek tiek kakavos miltelių.
GAMINIMAS:
Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Nedideliame puode užvirinkite grietinėlę. Į šokoladą supilkite karštą grietinėlę ir išplakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į masę sudėkite vyšnias, įpilkite likerio. Paruoštą masę perpilkite į dubenį ir padėkite į šaldytuvą.
Kepimo popierių apibarstykite kakavos milteliais. Kai masė sukietės, iš jos padarykite kamuoliukų formos triufelius, juos pavoliokite riešutuose ir dėkite ant kepimo popieriaus. Padėkite į šaldytuvą, kad baigtų stingti.