Vyšnių ir šokolado triufeliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyšnių ir šokolado triufeliai


INGREDIENTAI:

680 g smulkinto pieninio šokolado,
240 ml plaktos grietinėlės,
60 g džiovintų vyšnių,
1,5 šaukštelio migdolų likerio,
200 g smulkintų graikinių riešutų,
šiek tiek kakavos miltelių.


GAMINIMAS:

Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Nedideliame puode užvirinkite grietinėlę. Į šokoladą supilkite karštą grietinėlę ir išplakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į masę sudėkite vyšnias, įpilkite likerio. Paruoštą masę perpilkite į dubenį ir padėkite į šaldytuvą.

Kepimo popierių apibarstykite kakavos milteliais. Kai masė sukietės, iš jos padarykite kamuoliukų formos triufelius, juos pavoliokite riešutuose ir dėkite ant kepimo popieriaus. Padėkite į šaldytuvą, kad baigtų stingti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668