Sriuba su kopūstais ir menkių gabalėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sriuba su kopūstais ir menkių gabalėliais


INGREDIENTAI:

300 g menkių filė,
300 g baltagūžių kopūstų,
5 nemalti juodieji pipirai,
petražolės šaknis,
morka,
lauro lapelis,
1/2 saliero šaknies,
8 stiklinės vandens,
3 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai miltų,
krapų,
petražolių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Stambiai supjaustykite morką, salierą ir petražolės šaknį. Užpilkite daržoves vandeniu ir virkite apie 20 min. Nuovirą perkoškite. Gabalėliais supjaustykite žuvų filė, pabarstykite druska ir maltais pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite aliejuje.

Kopūstus supjaustykite šiaudeliais, sudėkite į verdantį daržovių nuovirą ir pasūdykite. Taip pat sudėkite menkių gabalėlius, įmeskite lauro lapelį, pipirų žirnelius ir virkite apie 10 min. Prieš patiekdami įberkite susmulkintų krapų ir petražolių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668