300 g menkių filė,
300 g baltagūžių kopūstų,
5 nemalti juodieji pipirai,
petražolės šaknis,
morka,
lauro lapelis,
1/2 saliero šaknies,
8 stiklinės vandens,
3 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai miltų,
krapų,
petražolių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Stambiai supjaustykite morką, salierą ir petražolės šaknį. Užpilkite daržoves vandeniu ir virkite apie 20 min. Nuovirą perkoškite. Gabalėliais supjaustykite žuvų filė, pabarstykite druska ir maltais pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite aliejuje.
Kopūstus supjaustykite šiaudeliais, sudėkite į verdantį daržovių nuovirą ir pasūdykite. Taip pat sudėkite menkių gabalėlius, įmeskite lauro lapelį, pipirų žirnelius ir virkite apie 10 min. Prieš patiekdami įberkite susmulkintų krapų ir petražolių.