Trupinainis su persikais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trupinainis su persikais


INGREDIENTAI:

750 g persikų (šviežių arba gerai nusunktų konservuotų),
1/2 stiklinės cukraus,
1/2 stiklinės rudojo cukraus,
50 g sviesto,
120 g kapotų migdolų,
3/4 stiklinės miltų,
1 šaukštelio malto cinamono.


GAMINIMAS:

Migdolus, cinamoną, miltus, rudąjį cukrų ir susmulkintą atšaldytą sviestą suberkite į dubenį, išmaišykite ir tešlą sutrupinkite pirštais. Persikų puseles (be kauliukų) sudėkite į riebalais išteptą apkepo indą, apibarstykite baltuoju cukrumi ir užberkite trupinių sluoksnį.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min. Patiekite karštą su vaniliniais ledais ar grietine. Jei kepsite su šviežiais persikais, apšlakstykite juos apelsinų sultimis. Vietpj persikų tinka obuoliai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668