Auselės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Auselės


INGREDIENTAI:

(4 porcijos - 780 kcal)
2 kiaušinių,
4 šaukštų cukraus,
400 g grietinės (galima perpus su kefyru),
1 nubraukto šaukštelio sodos,
miltelinio cukraus apibarstyti,
aliejaus virti,
3,5 stiklinės (arba tiek, kiek reikia minkštai tešlai suminkyti) miltų.


GAMINIMAS:

Miltus išsijokite į dubenį, sudėkite išplaktus kiaušinius, grietinę, sumaišytą su soda, įberkite cukraus, vanilinio cukraus ar tarkuotų apelsino žievelių. Pamaišykite šaukštu ir minkykite rankomis. Jei jau suminkėte visus miltus, tačiau tešla vis dar limpa prie rankų, įdėkite miltų daugiau.

Tešla turi būti minkšta, tačiau kočiojama. Ant miltuoto paviršiaus kočiokite apie 0,5 cm storio blyną, supjaustykite jį rombais, viduryje kiekvieną įpjaukite. Per skylę pernerkite vieną galą rombo-turėsite auselę.

Jas virkite įkaitintame aliejuje, apverskite, išgriebkite ant popierinio rankšluoščio. Kai nuvarvės riebalai, sudėkite į dubenį ir pabarstykite milteliniu cukrumi. Auselės tikrai labai skanios ir trapios.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668